ProfilQuarterenHesteneAvlUdstyrGalleriLinks
Logo picture
 Udstyr


Efter at have været en tur rundt i junglen inden for western udstyr, har vi valgt at bruge Frinta udstyr til vores heste.

Afmåling af en hests ryg med et gitterVi kan især godt lide, at man kan få målt sin hests ryg og derved få en sadel, man ved passer til hesten. Såfremt man har en hest, der ikke passer en standard form, kan der laves en sadel specielt til hesten.

Vi har prøvet at købe en sadel, som vi fik at vide passede fint til vores heste (størrelsen på sadlen var semi quarter). Men da vi fik den tjekket efter med gitteret, viste det sig at begge heste skulle have en EKSTRA FULL QUARTER BOM og på det tidspunkt var de kun 3,5 år.

Vi tror at alt for mange heste idag, går med en sadel der ikke passer korrekt til hverken hest eller rytter. Derfor vil vi gerne anbefale, at man får undersøgt sin sadel inden man konkluderer at hesten er dum og træls. Det kan ofte meget vel betale sig og man får en helt anden hest at ride på, når udstyret passer til både hest og rytter.

Vi har derfor valgt, at benytte os af de muligheder der er på Little Mule med både gittre til sadelmåling og tryk pad, så vi VED vores heste har sadler der er korrekt tilpasset til dem.

Ligeledes har vi valgt hovedtøjer fra Frinta, da vi godt kan lide de olierede hovedtøjer og prisen er ganske fornuftig.
Under links vil man kunne finde Little Mule's webside.

Såfremt man er i tvivl, om ens udstyr nu også passer til ens hest, kan man få samme hjælp, som vi selv har været glade for at kunne få gennem tiden.Little Mule Logo     Frinta Saddlery Logo
  K.K Reiner sadel fra Frinta Saddlery
Pleasure II - Christinas sadel

California sadel fra Frina Saddlery
California
- Kristoffers tur sadel

Frinta Short Reiner fra Frinta Saddlery
Short Reiner - Tanja Madsens sadel


 
Design and development by Kristoffer Jensen, CK Ranch - Copyright © 2008 CK Ranch - All rights reserved


Tilbage til forsiden