ProfilQuarterenHesteneAvlUdstyrGalleriLinks
Logo picture
 Udstyr

Her kunne vi skrive en masse fakta om racen, men det er så meget bedre beskrevet på bla DKQHA's hjemmeside så derfor vil vi henvise til den side hvis man vil vide mere om fakta bag racen. (www.dkqha.dk - Danish Quarter Horse Association)

I stedet vil vi forklare hvorfor vi har valgt quarteren som vores foretrukne ridehest.

 
  Sind:
Sindet var meget vigtigt for os. Da kristoffer var nybegynder, skulle vi ha en hest som var rolig og omgængelig, og som havde let ved at arbejde sammen med mennesker. Derfor faldt vi over quarteren og valgte racen ud fra blandt andet den hensynsfuldhed og hengivenhed som racen generelt har, for f.eks begyndere og børn, det er en let hest at gå til som man kan tænde og slukke i sind efter ønske.

Gangarter:
Da Christina havde været i et biluheld, og fået en del skader skulle vi finde en race som var blød i gangarter, og uden det store rygsving. Også her fandt vi at quarteren kunne leve op til vores krav. En jog er blød og behagelig at sidde på, og uden de store bevægelser som kan give stød op i ryggen.

Da vi havde haft quartere et stykke tid begyndte vi at undersøge om det "kun" var en western hest da vi jo ikke havde hørt om racen før her i Danmark. Vi fandt ud af at der er mange dejlige quartere i Danmark, de er desvære bare ikke så "kendte" uden for western verden.

Det håber vi på at kunne hjælpe til at ændre på, for i vores øjene, er det en pragtfuld race som netop er genial ved dens alsidighed, og igen det vidunderlige sind som gør at den vil gå igennem ild og vand for dig.

 


Quartere i Danmark

Vi har kendskab til quartere her i danmark som bliver brugt til spring, dressur, kørsel, klassisk dressur, turist ridning, western og sevfølgelig masser af gode ture.

Kort sagt en quarter kan du bruge til alt, du får virkelig en sand allround hest i en quarter :-)

   
 
CK Ranch til gerne sige tak til Annette Tukær, Kisser Drejer, Lillian Hansen, Stald Bakkely og Linnea for tilladelse til at bruge
deres billeder.

 
Design and development by Kristoffer Jensen, CK Ranch - Copyright © 2008 CK Ranch - All rights reserved


Tilbage til forsiden